Wie zijn wij?

ELECTRONICAPLANET is een groothandel in electronicaproducten.
Klantgerichtheid, continuïteit en kwaliteit van dienstverlening vormen de basis van onze bedrijfsvoering. Iedere dag doen wij ons uiterste best het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.
ELECTRONICAPLANET kwaliteit:
De ELECTRONICAPLANET filosofie is eenvoudig: betaalbare kwaliteit in de breedste zin van het woord. Een klantgerichte service staat bij ons op nummer één zodat u met al productgerelateerde vragen - bij ons terecht kunt. Ons assortiment met ruim 10.000 producten uit binnen- en buitenland sluit dan ook perfect aan op de wensen van onze klanten.
ELECTRONICAPLANET bestaat uit een vakbekwaam en enthousiast team van gemotiveerde medewerkers. De nadruk ligt bij ons op het persoonlijke contact. Door deze vorm van communicatie kan er snel en flexibel worden gehandeld en ontstaan er geen storingen in de communicatie.
Al ruim 20 jaar is ELECTRONICAPLANET een betrouwbare en stabiele partner voor de inkoop van uw elektronica. Al onze werkzaamheden zijn erop gericht om langdurige relaties tot stand te brengen en te onderhouden. De meeste klanten van ELECTRONICAPLANET zijn dan ook al jaren klant.
Iedere dag doen wij ons best het u zo makkelijk mogelijk te maken. We zorgen ervoor dat u tijd kunt besteden aan de klus, terwijl wij helpen bij alles wat daarbij komt kijken. Zo kunt u uw werk sneller, beter, goedkoper en slimmer uitvoeren. En met meer plezier!
Electronicaplanet is een geregistreerde handelsnaam bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar.

Electronicaplanet is een groothandel die richt zich op de Nederlandse en buitenlandse markt.

U kunt uw correspondentie sturen naar info@electronicaplanet.nl

Ons bezoekadres is
Vestigingsadres:
Tienlingstraat 15 A
1507 DJ Zaandam

Postadres:
Postbus 1033
1500 AA Zaandam

Nederland
+31 85 060 16 06
sales@salander.nl

Wij zijn Geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.
Buiten deze tijden alleen op afspraak.
bookmarkcrosslist